Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

DS: Demoliran auto Aleksandre Jerkov u Novom Sadu

Demokratska stranka je najoštrije osudila današnji vandalski čin demoliranja automobila članice predsedništva stranke Aleksandre Jerkov ispred zgrade u kojoj živi i najavila da će se obratiti međunarodnim institucijama kako bi zaštitila živote i porodice svojih članova, saopštila je večeras DS.

Nema novca za Beogradsku kapiju

Grad Novi Sad ne zna kada će biti završeni radovi na obnovi Beogradske kapije, koji već mesecima stoje, a odavno su probijeni svi rokovi koji su se ranije pominjali. Naime, na pitanje odbornice LSV-a Milice Vlaisavljević od 28. marta o tome kad će ovi radovi biti završeni kaže se da se i dalje čeka novac.

Protest zbog lošeg rada novosadskog suda

Feministička organizacija "Mreža žene protiv nasilja" najavila je da će u ponedeljak ispred zgrade novosadskog Višeg suda organizovati protest zbog "neefikasnog odgovora institucija na nasilje prema ženama".

FOTO: Kombi se zabio u zgradu

Nešto posle 15 časova na Novoj Detelinari se dogodila saobraćajna nezgoda kada se kombi kurirske službe "AKS Express Srbija" zabio u zgradu.

A šta sve ti možeš da uradiš?

Tri hrabre majke iz Šajkaša nisu želele da se odreknu svoje dece sa smetnjama u razvoju, niti da ih smeste u ustanovu, već su zajedno osnovale udruženje "Sve što mogu da uradim".

Gotovo grejanje

Novosadska toplana je saopštila da je danas prestala sa grejanjem za ovu sezonu.